Når jeg arbejder med personlig træning er det de personlige ambitioner som er i højsædet. Det er dine mål og dine ønsker som jeg prøver at sætte ind i den rigtige kontekst, som oftest vil være dit ”rigtige” liv som består af arbejde, familie og andre sociale relationer plus træning.

Rent fagligt ligger jeg stor vægt på kontinuitet og progression. Begge dele mener jeg er vigtigst for at opnå ens potentiale og at undgå at blive skadet. Jeg arbejder med meget forskellige parameter, det være sig puls, watt, pace eller/og Borgskalaen. Og hvad der bruges i dit tilfælde afhængig fuldstændig af dig.

Kontinuitet sikres igennem fast skemaer, dette kan være uge, 10 dages eller 14 dages skemaer. Derved er det lettere at navigere rundt i hverdagen, samt at få planlagt ens hverdag så træningen passer til resten af livet og ikke omvendt. Jeg arbejder med fire ugers programlægning ad gangen.

Progressionen sikres igennem en periodisering, som er afhængig af hvor lang tid vi har til de store stævner. Men oftest trænes der mod forskellige delmål i kortere eller længere tid, efter hver periode er der en kort hvileperiode, hvor det også testes om vi har flyttet noget med træningen.

Jeg er ikke træneren der kontrollere hvad du laver, jeg er ikke træneren der bruger en del tid på at motivere dig. Jeg har forventninger til mine atleter. Jeg støtter og vejleder alt det der er nødvendigt, men mine atleter træner for deres egen skyld, ikke for min. Hvilket rent praktisk betyder, at jeg står til rådighed når du har problemer, spørgsmål eller bare er i tvivl. Men det betyder også at vi til enhver tid kan ændre i de planer som allerede er lavet.

Jeg træner alle slags atleter som har lysten og viljen. Det er alt fra elite medaljetager til første gangs deltager. Jeg tager udgangspunkt i dine evner, og laver kun personlige programmer.

Der er ingen bindingsperiode. Vi starter med en snak omkring mål og forventninger. Såfremt du ønsker at gå videre, betaler du 500 kr. i opstart, og for dette beløb får du også udarbejdet en sæson og periodeplan. Dernæst koster det 200 kr. pr. uge, du bestemmer selv hvor længe du ønsker samarbejdet skal fortsætte. Såfremt du fortsætter efter en sæson, betaler du ikke mere for sæson og periodeplan samt ugeprisen falder til 175 kr. Alle er inklusiv moms.