viste sig at blive min sidste min uge i denne sæson. Igen to gode gange træning med Aalborg Cykel Ring. Weekenden skulle igen bestå af to løb. Lørdag i Søndborg og søndag i Haderslev, men så lang kom jeg ikke. I Sønderborg blev jeg “kørt ned” Jeg sad i et udbrud, vi kom til et venstre sving, farten er lige høj nok, jeg bliver presset ud mod højre og kommer derved ud i rabatten. Der er heldigvis ikke nogen grøft men masser af høj græs, dette gør at jeg ikke kan komme ud på vejen igen. Derfor stopper jeg, klikker ud, kikker mig tilbage og ser at feltet er tæt på venstre svinget, jeg vurdere at jeg ikke kan nå på cyklen og få fart på inden feltet er oppe ved mig som cirka er 100 m efter svinget. Derfor tager jeg min cykel, stiller den på kanten af asfalten langs køre retningen og står selv ude i rabatten. Feltet når op til mig, jeg står stille og kigger på dem, venter på at sidste mand har passeret mig så jeg kan forsøge at fange bagenden af feltet. Da bagenden af feltet nærmere sig klikker jeg højre fod i, men står stadig stille, det næste der sker erat der er en som ikke har opdaget at jeg står ude i kanten og derfor brager op i mig. Jeg ryger i asfalten. Heldigvis køre der en bil efter feltet så jeg bliver kørt til mål området. Samaitterne mente ikke at de kunne gøre noget derfor skulle jeg videre til Aabenrå sygehus. På skadestuen er første melding at, jeg har beskadiget en sene i højre pegefinger hvilket resultere i skinne og optapning i 6 uger. Højre kindtand er flækket flere steder. Muligvis brud på venstre knæskal. Får en skinne på hele venstre ben, som også skal bæres i seks uger. Derudover har jeg en del hudafskrabninger, hovedsagligt i højre side af hovedet.

Jeg er styrtet mere i august/september månede end jeg har gjort i hele mit liv……….
Så det blev afslutningen på sæsonen 2006, ikke lige den afslutning jeg havde håbet på, jeg har haft en god sæson, men afslutningen vil sikkert blive husket ligeså meget som resultaterne.

Men der er også lyspunkter, i dag mandag ringede de fra Aabenrå sygehus og sagde at ved nærmere studiere af røngent billedet af mit venstre knæ, ikke mente at der var noget brud, og at jeg derfor kunne smide skinnen igen.