Uge 22 – 28: Så er det vist på tide med en opdatering. Der er ingen grund til at komme med dårlige undskyldninger, men jeg har arbejdet en masse, og det er ikke sjovt. Men her kommer så en kort opsummering af de sidste mange uger.

Uge 22: Problemer med venstre ben, eftervirkningerne efter 3000 m forhindring, det blev så ikke til så meget træning. Om søndagen kørte jeg cykelløb i Hobro, A og B klassen var slået sammen. Det var et hårdt løb, de køre stærkt de A rytter

Uge 23: En ok uge. Om lørdagen var jeg ovre og se DM sprint triathlon. Hurtigt hjem igen til min fars 70 års fødselsdag. Men fik trænet ok.

Uge 24: Ugen hvor der var DM OL triathlon. Træningen gik generelt ok, men var noget træt sidst på uge.

Uge 25: Så begyndte jeg for alvor at arbejde. Det gjorde at jeg ikke fik trænet langt nok, passene var der, men ikke længden. Om lørdagen løb jeg Rebil løbet. Et dejligt hårdt løb i og omkring skoven og bakkerne i Rebil. Jeg vandt den lange distance (13,8 km) det var dejlig med en sejr, det er lang tid siden. Søndag kørte jeg cykel løb i Randers, eller rettere sagt så skulle jeg have kørt cykelløb. Jeg punktertede efter 10 min, og så på ens eneste arbejds fridag var man stået op kl. l..t.

Uge 26: Ugen hvor der var EM OL triathlon i KBH. Jeg tog til KBH om fredagen og var der hele weekenden, så med det i tankerne fik jeg trænet ok i den uge.

Uge 27: Igen en uge med to cykelløb, og det går ud over min løbe træning når jeg har de cykelløb, jeg har ikke energien til at få løbet, derfor tror jeg heller ikke at jeg får kørt flere cykelløb i år. Lørdag kørte jeg gadeløb i Farsø. Kort fortalt så burde jeg have fået præmie. Jeg sad i tredje gruppe, stikker der fra. Køre alene, bliver hentet efter 20 min af tre udbrydder men for at vide at jeg skal fortsætte da der stadigt er præmier at køre om. Efter en halv time alene og over 40 km/t på en 1300 m rundstrækning bliver jeg hentet af gruppe to. Men der er en fra min tredje gruppe som er kørt med den gruppe da de har passeret min gamle gruppe. Og så har jeg selvfølgelig ikke en chance for at slå ham i spurten da jeg har kørt en halv time alene og han bare har siddet på hjul. Og han får så sidste præmie
Søndag kørte jeg i Fredericia, jeg er aldrig godt kørende på anden dagen, men jeg sad da med i front gruppe de første 80 km så var der ikke mere at køre med, så tog jeg hjem.

Uge 28: Så slap arbejds presset og der blev tid til at træne igen. Det resulterede i at jeg fik trænet det som jeg ville. Så alt i alt en god uge….

Uge 29: En uge som hovedsagligt bestod af træning, anden uge over 100 km i løb samt en god gang cykel.