Uge 25+26:
Nu skulle træningen så bare fungere, det gør den bare ikke. Der har været mange undskyldninger lige fra dårlig vejr, dårlig motivation og til problemer med knæet. Men nu skal der ske noget, skal jeg være klar til Belgien og Østrig er jeg nødt til at træne optimal, og jeg har tiden til det, så nu skal jeg bare igang. Planen er at vi bliver hjemme sommeren over og får ordnet nogle af vores hængepartier og ellers får slappet af, så er vi klar igen når det store arbejds ræs starter igen. Så nu gælder det bare om at holde skruen i vandet og komme fremad.

Uge 23+24:
Så er træningen kommet op og køre igen. Uge 23 var opstart og uge 24 skulle gerne være en standart uge for de næste 6 uger. Jeg vil køre en del mængde den næste tid for t blive klar til sensommerens program. Planen er at jeg kører Powerman Belgien efterfulgt af PowermanØstrig. Hvis disse to stævner går godt er planen at tage til Malaysia i november og kørere deresPowerman. Det giver en lang sæson, men VM lang duathlon ligger også sent næste år, så der skulle ikke ske noget ved at rykke vinterpausen og starte lidt senere ud med grundtræningen igen. Nu venter jeg bare på at jeg får sommerferie, så er der lidt bedre tid til at træne og få samlet op på alle de løse ender som opstår i en konkurrenceperiode.

Uge 22:
En stille og rolig uge. Ingen løbe træning. Kun en del cykling. Så er jeg klar til at starte træningne op igen. Men det var også meget rart, så fik jeg ordnet nogle af de ting som jeg bagefter samt arbejdet en del. Så nu starter det hele bare forfra