DM duathlon kort distance nr. 3. Umiddelbart er jeg ikke tilfreds, men jeg var nok ikke bedre på dagen. Konkurrencen blev kørt med draft og det åbner jo for helt nye muligheder. Kort fortalt så løb Kenneth og jeg først ind efter første tur med et mindre forspring. Efter tre mellemtider ca. 8 km er vores forspring nede på ca. 15 sek. vi vælger derfor at vente på gruppen som kommer bagfra. Idet vi bliver hentet stikker Jens Kofoed på det helt rigtige tidspunkt. OTK sidder tilbage med to personer og TRI4 med 3, de fire sidste i gruppen kommer fra forskellige klubber. Da Jens stikker er vi uenige om hvordan vi skal kørere, Jeg mener at vi skal hente ham med det samme, for ellers sidder vi bare og trækker de andre samt at vi skal være super koncentret hele tiden. Der for uden opfordre det også til at flere kan komme afsted, da det er overskuligt at kører f.eks. et 15 sek. hul op. Det mener de andre ikke at vi skal, fint, men så er det også dem som må lave hovedarbejdet. Jens bliver holdt i forholdsvis kort snor. Efter lidt tid kører Hans Fischer, det var en kæmpe brøler fra vores side, idet Hans er fra TRI4 og med både en fra OTK og TRI4 ude foran, har vi frasagt os hjælpen fra halvdelen af gruppen. Jens og Hans øgede stille og roligt deres forspring. Vores gruppe bar præg af at der var for mange som tænkte på sidste løbetur. Og selv om jeg var forsvarende mester kører jeg ikke og hjælper andre som ikke bidrager med noget, jeg har vundet to gange, det er jeg tilfreds med så jeg køre min taktik, så kan andre jo kører deres. Men da vi mangler ca. 9 km tilbage af cykeldelen er der styrt i vores gruppe. Kun Simon og jeg selv bliver på cyklen. Jeg fortsætter, men i moderat tempo da Simon stadig sidder på mit hjul. Det stor spørgsmål er så om jeg skulle have kørt igennem på de sidste km og derved have forhindret at Jens og Hans´ forspring var blevet så stor som det blev. Det er svært at vide nu. Men da der mangler ca. 2 km kom tre af dem som styrtede op igen. Vores 5 mands gruppe kom samlet til mål ca. 1.38 efter de førende. Mit skifte og sidste løb gik godt, men jeg kom desværre ikke op til de to førende. I mål havde jeg 7 sek. op til Hans og 27 sek. op til Jens. Så det gav altså en broncemedalje, nu har jeg så også prøvet at vinde alle tre slags medaljer til DM kort duathlon.

I hold konkurrencen fik vi også bronce, holdet bestod af Hans J, Carsten og mig selv.