Stadigt lidt dårlige ben, men efter en behandling som viste at jeg var helt låst i min ene balle hjalp det på det. Så jeg fik løbet nogle gode intervaller i torsdags. Ugen blev afsluttet med draft duathlon i Gelting (Tyskland) det var de Sleviske-Holsteinske mesterskaber i duathlon.

Vi var syv dansker der var nede og køre. Distancen skulle være 2.5-20-2.5 km men det viste sig at løbene var lige under 2 km så det var en rigtig max konkurrence. Kort fortalt så løb jeg ind i første skifte som nr. 2 med en gennemsnitshastighed på 20, 4km/t kom af sted i et tre mands udbrud som holdte små 5 km, derefter var det samlet kørsel med spredte udbrud, specielt et godt et af Søren Bystrup, men vi kom samlet ind i skiftet, jeg kom ud som nr. fire, løber hurtigt forbi de forreste, men bliver hentet af en tysker og Søren Bystrup efter ca. 1 km, derefter er det en lang spurt. Tyskeren vinder, jeg bliver toer og Søren treer. Et fedt stævne. Der var 65 herre tilmeldt og 25 kvinder der for uden var der en masse børn som kørte tidligere. Draft på en lukket rute. Det er virkelig noget vi mangler i DK, det er helt sikkert at hvis vi havde sådan nogle stævner så var der flere der ville køre duathlon. Jannie kørte også, hun kørte rigtigt fornuftigt og blev en flot nr. tre.

Ellers så har jeg fået min nye cykel. En Zegno ViaRoma. En lækker carbonramme med en blanding af Campagnolo Record og Chorus og så selvfølgelig min Ergomo. Indtil videre så har den på ingen måder skuffet mig, den er stiv, behagelig og reagere superhurtigt i ”styrtøjet” Jeg ligger nogle billeder ind, når jeg får taget nogle.

Det var de sidste mange uger. Der er sket meget, både for mig selv men også for de atleter som jeg træner, jeg vil lige her kort nævne nogle af alle de flotte resultater der er kommet de sidste uger.

  • Søren Bystrup, DM 10 km landevej, sejr i Jels, nr. 14 i Powerman Holland, Nr. 3 Gelting duathlon.
  • Jannie Schmidt, PR på 5000 m, nr. 3 i Gelting Duathlon.
  • Susanne Svendsen, Powerman Holland nr. 9.
  • Sara Møller, 10 km landevej, Lissabon ½Ironman nr. 4
  • Søren Brahe, Brutal maraton og 6 timers løb
  • Andreas Helbo, PR 5 km, Nr. 4 Junior Gelting Duathlon.