Uge 17
Var ugen hvor jeg skulle komme mig over EM, det gik rimeligt let. Jeg var selvfølgelig mærket men det var mest når jeg ikke lavede noget, når jeg trænede var benene ok friske. Faktiske så friske at vi kørte noget af det hurtigste x-træning nogensinde om torsdagen, godt nok var det kun 2 gange mod normalt 4 gange, men når man holder under 3 min pr. km på løbet som både er før og efter cykling, så går det stærkt, selv for mig.

Uge 18
Var præget af vores Fusions cup enkelt start, lige 42 km, 4 runde. Manden mod tiden………… Det er nok den mest prestig fyldte afdeling, alle er klar, alt udstyret er monteret, der er ikke noget at komme efter. I år havde vi så samtidigt det mest fantastiske vejr. Næsten ingen vind og den vind som der var, kom fra den rigtige hjørne. Jeg var klar. Kørte første rundte på lige over 15 min. Jeg var flyvende, benene kørte, rytmen var der, det var perfekt…… Indtil 17.74 km så punkterede jeg på baghjulet
Da jeg havde bremst cyklen ned stod Ergomoen på 299 watt og 42,8 km/t i gennemsnit. Det kunne have været så godt….

Carsten kørte også rigtig godt (det var der også mange andre der gjorde) det er ikke sikkert at jeg havde slået ham, men vi havde lagt tæt. Men mest af alt ville jeg gerne have haft en tur hvor jeg virkelig havde vist mig selv hvad jeg kan på cyklen.

Ugen blev afsluttet med Aalborg Duathlon. Vi havde en god dag med lidt over 60 deltager. Jeg ville dog godt hvis vi kunne få lidt flere med, det er trods alt et stort stykke arbejde vi lægger i stævnet. Men det var rart at se at både Århus og Horsens var godt repræsenteret. Men de skal ikke have lov til at slå os i duathlonens hovedstad…. Jeg blev nr. 1 og Carsten blev nr. 2. Det var så tredje gang at vi endte sådan i denne sæson. Jonathan Small fra Århus blev nr. 3. Og man må nok konstater at det er surt i et draft stævne at være afsted med to fra samme klub Men han kæmpede godt. Stævnet viste forhåbenligt hvordan næste weekend går, når DM skal afgøres i Esbjerg med draft.