Første uge var påsken. Jeg fik trænet ok, jeg havde regnet med at jeg skulle træne lidt mere nu hvor jeg have fri fra skole, men det kan åbenbart ikke lykkes for mig når jeg træner med den intentisitet som jeg gør. Men det blev da til en ok uge. Tre dage blev også brugt på cykelløb da Jannie kørte etape løb, og det tager også lidt kræfter at være med der. Påsken sluttede jeg af med at køre Orient duathlon over distancen 5-24-2,5 km. Det var en god træningskonkurrence, hvor jeg fik prøvet nogle ting. Største modstand fik jeg fra Carsten som er utrolig godt kørende, det er rart at se at hans vinter træning bære frugt. Uge 16 blev hovedsagligt brugt på nedtrapning, hvilket ikke giver den store mængde træning. Søndag kørte jeg så Powerman Holland som samtidigt var EM i langdistance duathlon. Jeg havde en god konkurrence, jeg var ikke flyvende men alt var på et acceptabelt niveau. Konkurrencen var på distancerne 15-60-7,5 km. Første løb blev løbet kontrolleret, måske en lille smule for hurtigt men da jeg lå i en gruppe var det at foretrække frem for at skulle løbe alene. Jeg var inde på første løbetur som omkring nr. 10. Cyklen gik også ok, jeg følte lidt at jeg manglede lidt flow, men sådan er det jo nogle gange. Jeg kørte alene næsten hele vejen, efter 5 km hentede jeg Kenneth fra Helsingør, det skete samtidigt med at jeg blev hentet af to som kom bagfra. De gik direkte forbi og jeg kom ikke helt med i farten, så syntes at de kørte lige stærk nok. Og så lå jeg alene frem til 50 km hvor jeg kom op til en mindre gruppe på tre, dem passere jeg uden at de gik med. Så omkring 55 km kom der en op til mig, ham holdt jeg mig tæt ved og skiftede til sidste løb lidt efter ham. Jeg kørte de 62,3 km med 39,3 km i snit og 260 watt i gennemsnit, det er ok, da der var mange sving og op/nedbremsninger hvor man ikke kunne træde. Sidste løb “gik” kontrollerende. Jeg havde anden bedste tid af alle på sidste tur så det var fint. Alt i alt en god konkurrence, det eneste som jeg måske skulle have gjort var at prøve at følge med de to som passere mig efter 5 km på cyklingen, men det er ikke til at vide……..

Vi var en del fra klubben som var der nede og køre. Og der blev virkelig lagt fra land. Især Hans J kørte rigtig godt og blev femte bedste Dansker. Carsten var desværre uheldig og punkterede efter små 5 km, ellers tror jeg at han ville have kørt et rigtig godt EM. Men han kommer stærkt igen til VM
Men nu skal der bare hviles og gøres klar til DM kort duathlon samt VM lang duathlon sidst i maj.