Ja, man skulle nærmere kalde dette en månedsbog i stedet for en ugebog…
Men jeg må bare konstatere at når jeg har lidt travlt så er det min hjemmeside der bliver prioteret lavest.
Men der er selvfølgeligt sket en masse siden sidste opdatering, så jeg vil her give en beskrivelse af de forløbende uger:

Uge 12. DM 10 km landevej om søndag var faktisk et ok resultat, jeg løb 31.43 min. og det er kun 13 sekunder langsommere end min personlige rekord, og da der ikke var nedtrappet eller trænet specifikt mod en 10 km er jeg godt tilfreds. Men jeg kunne da godt mærke at jeg manglede noget konkurrence mode, jeg havde ingen anelse af hvor hurtigt jeg løb, og ja, det var selvfølgeligt for stærkt i starten, 5 km blev passeret i 15.28 men som sagt var jeg godt tilfreds.

Uge 13. Ikke noget specielt, andet end at vi tog af sted til Mallorca om lørdagen.

Uge 14 + 15. Var vi (Jannie og jeg) på Mallorca sammen med landsholdet samt nogle andre atleter, bla. Jonathan Small, Jasper og Susanne. Vi boede oppe på nordsiden af øen i et kompleks hvor der var 25 m. svømmebassin og gode trænings muligheder, især til cykling, men løbet var også ok. Helt klar et anbefalingsværdigt sted. Vi var ikke så heldige med vejret, første uge var ok, men den sidste uge var ikke noget at råbe hurra for, men jeg fik trænet det jeg skulle. Jeg følte især at det gik fremad på løbet.