Fire uger hvor der er sket en masse. På arbejdet har der været travlt, vi har blandet andet haft skole-hjem samtaler. Der ud over er “mit” friluftslivshold startet op, så jeg har også lidt flere undervisningstimer.

Rent træningsmæssigt går det fint, dog er jeg gået lidt ned i træning, men det sker tit for mig når jeg starter med at træne rigtigt hårdt. Lige nu træner jeg to hårde løbepas og to hårde cykelpas om ugen. og så er det svært at fastholde kilometerne.

Men ellers er der kommet styr på udstyret. Jeg kører i år på Scott Plasma når det gælder non-draft. Og når det er draft fortsætter jeg med at kører på Spectre som de to sidste år. Men noget af det bedste nye legetøj som jeg har fået er Ergomo watt måler. Indtil videre er jeg meget tilfreds med dette system, det er fuldt på højde med SRM, som jeg også har kørt med.

Men ellers er de sidste fire uger forløbet sådan her.

Uge 11
Hård blok træning, to dage ialt otte timers træning. Uge 12 træningslejr i Rødhus med k-holdet, masser af træning, ikke de lange pas men masser af kvalitet. I uge 13 startede sæsonen så, vi lagde ud med Jels Duathlon. Jeg lavede en god konkurrence, løb halv hårdt på den første tur. Cyklede hårdt på første runde af cyklen, så gik luften lidt af ballonen. Carsten fra klubben kørte rigtig godt og kom op til mig da vi manglede ca. 10 km af cyklen. Så kunne han få lov til at føre lidt. Da vi manglede ca. 7 km fik jeg desværre en punktering, en siver, men ikke værre end at jeg ved hjælp af ca. 40 watt mere og det fantastiske Tufo lim kunne fortsætte, men da der manglede ca. 300-500 m. gik luften fuldstændigt ud af hjulet. Men jeg kom da cirka samtidig med Carsten til skiftezonen. Vi fulgtes så ad på løbet, hvor det vigtigste bare var at vi blev ettere og toer. Alt i alt en god dag for klubben. Jeg vandt herre senior, Carsten toer, Søren blev en flot nr. 5. Susanne vandt for kvinder og Hans J vandt veteran.

Uge 14
Var en jævn uge som blev afsluttet med Sportmaster løbet hvor jeg løb 10 km, desværre løb vi to forreste forkert (efter anvisningen) så ruten blev ikke helt 10 km. Men jeg vandt og fik en god gang træning.

Nu skal der så bare trænes mængde og kvalitet her i påsken inden jeg gør klar til Powerman Holland som i år tæller som EM. Dette stævne ligger søndag d. 23 april.