Uge 10 var en hvileuge, den var også tiltrænkt, nu er der også kun 6 uger til Powerman Holland. Så de sidste uger bliver med meget knald på, og det er jo når man hviler at man bliver bedre Weekenden i uge 10 var der Dtrif træner kursus om ungdoms træning, et meget interessant område hvor der virkelig skal lægges et arbejde. Men det må blive senere.

Uge 11 blev en god kvalitets uge med en del træning men samtidig også med fart på. Ugen blev afsluttet med kraftcenter trænings lejr i Viborg. Vi var 18 personer afsted, det var en god tur. Jeg syntes at atleterne har det godt sammen og bruger hinanden på en positiv måde, og det er jo måden hvorpå vi alle kan udvikle os. I forhold til vores sidste samling, var der denne gang fokus på konkurrence og den mentale trænings barriere som kan flyttes ved at bygge træningen op på en anden måde end man er vant til. Jeg tror at de fleste fik noget positivt med fra weekenden. Jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal samles. Jeg tror faktisk at det er sundt for alle at vi afholder vores samlinger på steder hvor der ikke rigtige er nogen som er kendte, det gør alle mere lige. Men jeg håber med tiden at disse samlinger også kan flyttes til Århus med den samme tilslutning.

Men jeg håber også at kraftcenter atleterne udenfor Århus ville komme til Århus og træne en gang imellem, da jeg syntes at vores træning forløber på en rigtig fornuftig måde hvor der er plads til alle.

Jeg håber og tror også at Kraft center Århus vil levere nogle gode resultater i denne sæson. Det er fortjent for der er kæmpet vinteren igennem.
Uge 9: Træningen forløber fint. Jeg føler at det går den rigtige vej. I uge 8 var vi i Malaga, Spanien. Det gav mange cykel km, desværre ikke helt de løbe km som jeg havde håbet på, da vi boede lidt dumt rent løbemæssigt. Terrænet var en del kuperet, vi havde bare 850 m til den nærmeste vej valg. Men det var 850 m med 11,6% i gennemsnit og 16,8% på det stejleste.

Men jeg havde en super løbetur med Martin fra K-holdet som også var i Spanien (vi var dog ikke helt samme sted) hvor der blev løbet kvalitet og dog kontrolleret, lækkert…..

Ellers lyder fremtiden på kraftcenter træningslejr i uge 11, Mallorca i uge 14 og 15. Og der er jo kun 7 uger til det går løs i Holland, og de uger kan hurtigt gå…

Jeg vil lige starte med træningen her de sidste 4-5 uger, derefter bliver der lige afslutningen af sæsonen 2006, den har jeg aldrig fået gjort færdigt.
Træningen køre rimeligt stabilt for tiden, jeg får trænet den mængde som jeg vil, det kniber dog en smule med intentisiteten, bare det bliver lidt hårdt får jeg ondt over alt i kroppen, men det skal sikkert bare trænes væk, jeg gør hvad jeg kan.

Men i forhold til tidligere år er jeg sikker på at det nok skal gå. Lige for tiden er det sådan at jeg træner løb mandag aften i Aalborg Triathlon Klub, torsdag løb i Århus 1900 triathlon, lørdag cykling i Aalborg triathlon klub og søndag skiftevis cykling ved Århus 1900 triathlon og Aalborg Cykle-Ring. Så det er også vigtigt at jeg får min egen træning passet ind de andre dage for at det hele ikke skal blive høj kvalitets træning. Men indtil videre går det ok.

Her i weekenden var vi på den årlige vintertræningslejr i Rødhus Klit feriecenter. Det var en god tur, vi havde helt fantastisk vejr og så bliver det hele jo lidt lettere. Vi var 22 personer afsted så det var også lidt af en opgave at få træningen til at blive optimalt for så mange som muligt, men det gik meget godt. Næste gang vi tager afsted på weekend tur bliver i uge 11, hvor det gerne skulle være lidt hårdere end denne gang