Lang tid siden sidst. Men kort fortalt har det været en lorte sæson. Jeg skal nok fylde mere på, men: Styrtede lige før jul. Mistede balancen en uge efter, kom over det og fik trænet godt. Var i super form i midten af marts. Så var vi på Mallorca og så faldt kort huset fra hinanden. Fik skader de mest mærkelige steder. Men jeg tror at det er ved at være ovre nu….

Kort fortalt gik det meste af sæsonen sådan: Første Grand Prix i Frankrig, havde ikke trænet efter Mallorca, så jeg var frisk, men stadig skadet, men ville køre, det gik faktisk godt. Jeg blev nr. 15 efter et utroligt hårdt race og meget anderledes, men fedt. Powerman Holland, ingen udholdenhed, så jeg satsede og løb med de forreste og det gik meget godt de første 5 km, men så var det ovre og jeg løb de første 15 km igennem og udgik så. Anden Grand Prix i Frankrig. Kørte et rimelig lø, men satsede foe meget i starten og det kostede, men blev nr. 19. DM kort duathlon, jeg har ikke noegt at sige til det race, andet end at jeg ikke forstår at folk ikke køre deres chance, hvad er der fedt ved at køre for en femte plads. I mine øjne satser man og køre for podiet, man sidder ikke og fedt spiller for at løbe fra feltet. fedt at der var fire som greb chancen og kørte et flot DM, uden dem var der ingen grund til at køre DM på draft. Næste løb var Benny Vansteelant Memorial, den var anderledes, pga. formatet som var 10-30-5-30-5 km. Jeg kørte faktisk ok, var noget træt til sidst, men blev nr. 8 så det var ok. Efter dette stævne startede jeg træningen mod VM lang og Zofingen. Dette betød at jeg intet at skyde med på tredje afdeling ag den Fransk Grand Prix. Jeg kunne hverken løbe eller cykle, samtidig var der en masse ballade på holdet. Jeg blev nr. 41 og skulle nok være blevet hjemme. Men næste løb var igen i Frankrig, fjerde afdeling af Grand Prixen. Den var kort, 5-20-2,5 jeg både løb og cyklede godt og blev nr. 15. Formen gik den rigtige vej, og jeg følte mig klar til VM lang. VM lang var næste stævne, jeg var rimelig klar, havde måske toppet lidt for tidelig. Men tre dage før stævnet blev enten en nerve eller en blodåre i benet klemt og jeg kunne ikke bevægen højre fod. Det var så det stævne…. Men VM skulle også have været et prøvestævne op mod Zofingen, så vi tog til Østrig istedet. Og her løb jeg helt fantastisk, men kunne ikke cykle og fik ondt i knæet så jeg udgik halvvejs på cyklen. Zofingen, føltte mig klar, men viste også godt at evnerne nok ikke var optimale. Første løb gik godt, sad godt placeret på cyklen, men så kom de første kramper efter 40 km på cyklen, og så forsvandt troen på at det var i år at jeg skulle vinde Zofingen. Kramperne kom og forsvandt løbende på cyklen men jeg kom igennem. Og lå som nr. 5 da vi satrtede sidste løb, men så kom kramperne for alvor. Startede ved 4 km og blev helt slemme ved 6 km, fra 7 til 8 km gik jeg. Og så stod jeg af igen, endnu engang i 2008. Derfor har jeg haft den værste sæson i min duathlon karriere. Dette betyder også at jeg fortsætter hen over vinteren og skal køre alle de stævner jeg kan komme til, og gennemføre. Jeg skal således køre Powerman Malaysia d. 9 november og Powerman Florida d. 6 december.
På genskriv…..

UGE 4-10:
Jeg starter bagfra, lige nu er jeg på Mallorca, hvor vi ankom i uge 10. Så uge 10 gik med at blive klar til at komme af sted, så der var ikke så meget træning i starten af ugen, men samlet set fik jeg trænet det jeg skulle. Vejret de første par dage hernede var ikke specielt bedre end der hjemme, men det er blevet væsentlig bedre nu. Uge 10 var også ugen som jeg sluttede af med at gå fuldstændig kold på Sa Calobra, men sådan kan det åbenbart gå.

I uge 9 havde jeg travlt med at arbejde derfor blev en del af træningen presset sammen, og det bliver det ikke bedre af, da jeg bliver meget træt sidst på ugen. Ellers så var det ugen hvor jeg startede med at arbejde for Himmerlands Andelsboligforening, hvor jeg skal hjælpe med at lave træningsprogrammer til deres idræts afdeling, det bliver en spændende opgave, hvor jeg skal bruge flere af mine evner end jeg plejer når jeg træner folk.

Uge 8 sluttede dårligt, lørdag styrtede Søren S. til træning og brækkede armen og søndag var det så Sara der røg i asfalten, hun brækkede tommeltotten og slog hendes skulder som hun brækkede i efteråret, så det var rimelig træls, også fordi det generelt går godt med træningen og så er den slags afbræk altid trælse. Ellers så går træningen rimelig godt, jeg syntes at løbeformen bliver bedre og bedre, jeg er også bedre til at skrue ordentligt på med løbetræningen, det kniber mere med cykeltræningen, om alle omstændigheder så skal det gerne blive bedre når vi skal til Mallorca, ellers bliver jeg ikke så godt kørende i starten af sæsonen.

I uge 7 skete der ikke så meget, vi sluttede ugen af med at være nede hos min far i weekenden. Ellers går det rimeligt på især løbet, hvor jeg er startet op med at løbe intervaller.

Uge 6 startede med at jeg fik ondt i mine akillessener igen, derfor blev der slet ikke løbet i starten af ugen, men torsdag var det nogenlunde i orden igen, så ugens samlet løb var ikke helt dårligt, men ser man på dags fordelingen så er det ikke optimalt. Cyklingen kan jeg stadig ikke få helt i omdrejninger, jeg syntes det er svært at få overskud til at komme tidligt af sted om morgen, når det er halvkoldt og halv mørkt. Men det bliver vel bedre….

I uge 5 var vi på den årlige vinter træningslejr i Rødhus. Lejren var opbygget på samme måde som de sidste 6 år, dog var der lidt mindre cykling og lidt mere kvalitets løb og svømning. Generelt var det en god træningslejr hvor der både er plads til at være social og til at få trænet sammen med nogle som man normalt ikke træner sammen med. Så det er meget sundt. Ugen var ellers startet med at jeg igen havde ondt i akillessenen og derfor slet ikke havde fået trænet de tre første dage af ugen.

Uge 4 var første uge hjemme efter træningslejren, midt på ugen fik jeg ondt i akillessenerne så jeg fik ikke trænet helt igennem men ugens samlet træning er faktisk meget ok. Ellers var det en sædvanlig uge efter en træningslejr, en ok mængde og en rimelig intensitet.

Weekenden uge 1 og hele uge 2 og 3 var vi på træningslejr i Malaga.