Stævnet skulle køres med Ironman pace, dog var der mulighed for at hæve tempoet på løbet, hvis jeg kunne nå podiet. Svømning gik fint, jeg havde masser af fri vand, og tiden var acceptabel. På cyklen holdte jeg mig til raceplanen, det var lidt specielt at hver gang man blev overhalet så slap man bare. Men jeg kørte helt jævnt og fik indtaget en masse energi. På løbet startede jeg lige med at stå og tisse en lille minut… men så kom jeg i gang, jeg løb på pulsen i stedet for pacen, og jeg lå stabilt omkring 3.45-50 min/km så det var ok. Efter første runde, ud af fire, fik jeg at vide at jeg havde 5.15 min op til podiet. Jeg regnede med at det var for langt, så jeg øgede ikke tempoet. Efter anden runde var jeg 4.00 min efter podiet. Så jeg valgt bare at fortsætte i samme tempo, da der var for langt op. Men så efter tredje omgang var jeg så kun 1.15 min. efter podiet, så måtte jeg jo prøve at nå fronten, jeg vurdere at hvis jeg løb omkring 3.35 min/km så ville jeg være på tredje pladsen efter 3 km og så kunne det tage den med ro resten af vejen. Men efter 3 km lå jeg som nr. 4 og jeg kunne se Jens Gydesen ca. 100 m fremme. Jeg ville helst ikke skulle afslutte så lang en konkurrence med an spurt, så jeg satte farten gevaldig op. Og nåede Jens efter 4 km, hvor jeg havde løbet den sidste km på 3.18 min/km. Jeg regnede med at Jens bare ville slippe med det samme, men det gjorde han ikke, så jeg øgede lige farten igen Jså næste km blev løbet på 3.14 min/km. Og på denne km overhalede jeg Per Nilsson uden at jeg opdagede det, så jeg endte på 2. Pladsen. Omkring 40 sek. fra sejren, så det var en god dag.