Jeg havde valgt at køre DM sprint for at få så meget åbent-vands konkurrence som muligt. Ellers ville jeg gerne have været til Belgien for at køre Powerman Benny VanStellant. Selve konkurrencen gik ok. Jeg havde en fornuftig svømning, jeg havde en noget anderledes linje end de andre som svømmede foran mig, men da jeg svømmede stærkere end dem regner jeg med at jeg havde valgt en bedre vej. Kørte godt på første runde. Cykeldelen var to runder på ”Tyren”. Jeg har aldrig kørt godt på den ruten, jeg har svært ved at finde en rytme som jeg kan udnytte. Men jeg kom godt rundt på første runde, på anden runde var jeg nok lidt for tilfreds med gennemsnittet så jeg blev ikke ved med at presse på. Løbet gik også godt, selv om det blev lidt varmt og hårdt til sidst. Jeg vandt klassen 35-39, blev hurtigste AG og blev nr. 12 over-all.