Jeg havde håbet at gøre det godt til DM kort duathlon. Jeg vil ikke sige at det var et satsnings stævne da der kan ske rigtig meget taktisk i en draft konkurrence. Men da jeg ikke har vundet DM i kort duathlon siden at det er blevet draft, vil jeg selvfølgelige rigtig gerne vinde. Men jeg følte mig klar efter Holland. Min plan var at jeg ikke ville lægge pres på første løb, da jeg ville prøve at se om vi ikke kunne få nogle flere fra klubben til at være med fremme. Men da vi er på anden runde og jeg kan se at der ikke er andre Aalborg Tri folk med i første gruppe, vælger jeg at ligge pres på efter 5 km. Med det samme jeg åbner, er vi tre der får hul, det er Esben fra Odense og Mads fra Horsens og så mig selv. Jeg ligger et rimeligt tempo så vi øger til de øvrige. På sidste runde holder jeg lidt igen, da det lyder som om, at de to andre er lige på grænsen. Vi kommer ind til T1 med omkring 40 sek. til forfølgerne, vi får skiftet og kommer på cyklerne. Finder hurtigt et godt samarbejde. Og vi vidste at Finn fra Odense lå i anden gruppe, så de reelle forfølger var længere væk. Men så sker det…. efter 1,6 km punkterer jeg… sur røv… men det var så den konkurrence. Esben og Mads holder hjem på cyklen, og så skal det afgøres på sidste løb. Det trækker Esben sig sejrrig ud af…. Fedt at se at det var en duathlet som vandt, men også at de to bedste er to unge fyre.